Fejlesztés alatt álló oldal!

Kövess minket Facebookon, és megtudod mikor válik aktívvá.Faptul că liliecii sunt foarte benefici pentru omenire, deja îl știm cu toții. Sau dacă nu știți încă, atunci neapărat trebuie să aflați (cuvinte cheie: țânțari, ciocolată, tequila). Dar de ce sunt liliecii protejați? De ce au nevoie de protecție legală? Și mai ales, dacă există această protecție legală, de ce mai este nevoie și de contribuția noastră?
(tovább…)

Fejlesztés alatt álló oldal!

Kövess minket Facebookon, és megtudod mikor válik aktívvá.


Cu liliecii ne putem întâlni peste tot. În peșteri, în păduri, în orașe, și da, și în podurile caselor sau clădirilor noastre. Dar acest lucru nu ar trebui să ne îngrijoreze, mai ales datorită faptului că legendele legate de lilieci sunt într-adevăr doar legende. Prezența liliecilor ar trebui să ne bucure. Să ne bucure mult de tot. Pentru că activitatea și prezența liliecilor sunt în beneficiul omenirii. (tovább…)


Románia denevérei az egyik legjelentősebb és legnagyobb Európai denevérpopulációt alkotják. Ezen jelentőség a nagy fajszámnak és a kolóniák méretének tulajdonítható. Szintén fontos az a tény, hogy Romániában még mindig léteznek természetes élőhelyek, tisztavízű folyók, nagy kiterjedésű idős erdők, illetve védett barlangok.
(tovább…)