A Lilieci.ro portál a Bücs Szilárd által koordonált “Uniting the efforts of Romanian bat conservation” pályázat keretén belül született, illetve a 2015-2017-es Klaus Toepfer Fellowship program alatt. A Lilieci.ro portál több cég, szervezet és magánszemély jelentős támogatása által jöhetett csak létre. Köszönjük!

2017 novemberétől kezdődően a Lilieci.ro portált a Denevérkutatási és Védelmi Központ működteti és fejleszti.

Célunk

A www.lilieci.ro portálnak és csapatának célja, hogy valós információkat tegyen közzé a denevérekről és jelenlétük előnyeiről, illetve hogy pozitív változást eszközöljön ki a nagyközönség denevérekhez való hozzáállásban. Célunk továbbá, hogy hangsúlyozzuk a denevérvédelem szükségét, illetve, hogy a portál központi szerepet töltsön be a romániai denevérkutatók közötti kommunikációban.

Jövőképünk

Hiszünk egy olyan világban, ahol lehetséges a denevérekkel való együttélés, ahol a denevérkolóniák, méretüktől függetlenül védelmet élveznek, ahol a közvélemény már nem hisz abban, hogy a denevérek a hajunkba ragadnak, de leginkább egy olyan világban, ahol tiszteletben tartjuk a Természetet és embertársainkat, megértve a közöttünk levő állandó kapcsolatot.

A denevérportál csapata

A denevérportál csapata azokat a kollégákat foglalja magába, akik az idő során számottevő anyagi vagy emberi erőforrásokkal járultak hozzá először a portál létrejöttéhez, majd ennek fenntartásához.

Bücs Szilárd

Bücs Szilárd

koordinátor, denevér szakértő
Olimpia Stan

Olimpia Stan

koordinátor, román nyelvhelyesség felelős
Kerezsy Imola

Kerezsy Imola

magyar nyelvhelyesség felelős
Bücs Katalin

Bücs Katalin

angol nyelvhelyesség felelős
Jére Csaba

Jére Csaba

tudományos tanácsadó, denevér szakértő
Levente Barti

Levente Barti

tudományos tanácsadó, denevér szakértő
Kölcsei Ferenc

Kölcsei Ferenc

programozó
0 válaszok

Hagyj egy választ

A hozzszálások tiszteletben kell tartsák a felhasználási feltételeket.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *