Este o bucurie mare pentru un cercetător de lilieci să descopere o colonie nouă de lilieci. Să numere an după an o colonie cunoscută și să constate că liliecii sunt tot la locul lor. Cu astfel de gânduri am creat această secțiune a portalului.

O colonie doar a noastră. Un blog. Locul unde, ca și în coloniile adevărate cu lilieci gălăgioși, să putem conversa, să împărtășim experiențe, să prezentăm cazuri concrete sau teme care ne preocupă, evident legate de lilieci.

Blogul “Colonia” este pentru noi toți.

Amatori, profesioniști, entuziaști, nou-veniți, dar și pentru cei care încă sunt indeciși față de lilieci. Dacă ai o poveste, o întâmplare frumoasă, chiar și o experiență neplăcută legată de lilieci, te invităm să o împărtășești cu noi. Te ocupi de studiul liliecilor și consideri că ne-ar plăcea să citim despre munca ta? Atunci nu ne lăsa să așteptăm prea mult.

Criterii pentru o postare:

  • Să respecte regulile de utilizare ale portalului Lilieci.ro
  • Să aibă o lungime minimă de 200 de cuvinte;
  • Să aibă o lungime maximă de 1.000 de cuvinte;
  • Opțional se pot adăuga poze, desene, etc, cu maxim 3 poze, de rezoluție medie.

Prin butonul albastru din dreapta (Postează în Colonie!), puteți contribui cu postări, articole scrise de voi, despre lilieci, experiențe proprii, sau teme din acest domeniu care vă preocupă. Noi vom revizui materialele primite, pentru a ne asigura că corespunde criteriilor de mai sus, și le vom posta în cel mai scurt timp posibil, dar cu o frecvență maximă de 1-2 postări pe săptămână. Astfel, în cazul primirii unui număr mai mare de postări, te rugăm să ai puțină răbdare, povestea ta nu va rămâne nepublicată. Poveștile, experiențele excepționale vor fi traduse în celelalte limbi ale portalului (Maghiară și Engleză) de către echipa portalului, dar autorul variantei originale își va menține statutul de autor și pentru aceste versiuni.

Iar pentru cei care deja cunoaștem și apreciem liliecii, vă rugăm să primim toate aceste întâmplări și experiențe cu o minte deschisă, încercând mai degrabă să-i convingem pe cei sceptici cu argumente clare.

Colonia vă așteaptă!