Portalul Lilieci.ro s-a realizat în cadrul proiectului „Uniting the efforts of Romanian bat conservation„, coordonat și implementat de Szilárd Bücs, sub egida programului „Klaus Toepfer Fellowship Programme„, în perioada 2015-2017. Portalul s-a născut prin sprijinul semnificativ a mai multor companii, organizații și persoane private. Mulțumim!

Din noiembrie 2017, portalul Lilieci.ro este întreținut și îmbunătățit de către CCCL.

Scopul portalului

Portalul Lilieci.ro și echipa noastră au ca scop răspândirea informațiilor reale despre lilieci și despre beneficiile prezenței lor, dar și aceea de a inspira o schimbare pozitivă în atitudinea publicului vizavi de lilieci. Dorim să accentuăm necesitatea și importanța protecției liliecilor, respectiv să devenim spațiul virtual central pentru comunitatea cercetătorilor de lilieci din România, în vederea unirii eforturilor noastre, și pentru a prezenta rezultatele activității noastre publicului larg.

Viziunea portalului

Credem într-o lume în care trăim alături de lilieci, o lume în care coloniile mari și mici sunt protejate, în care publicul nu mai crede că liliecii se prind în părul nostru, și în cele din urmă, dar cel mai important, o lume în care respectăm Natura și pe semenii noștri, realizând conexiunea noastră permanentă.

Echipa portalului

Echipa portalului include acei colegi, care de-a lungul timpului au dedicat resurse umane și financiare semnificative în primul rând pentru a crea, iar apoi pentru a întreține portalul Lilieci.ro.

Szilárd Bücs

Szilárd Bücs

coordonator, expert în lilieci
Olimpia Stan

Olimpia Stan

coordonator, corector pentru limba română
Imola Kerezsy

Imola Kerezsy

corector pentru limba maghiară
Katalin Bücs

Katalin Bücs

corector pentru limba engleză
Csaba Jére

Csaba Jére

consilier științific, expert în lilieci
Levente Barti

Levente Barti

consilier științific, expert în lilieci
Ferenc Kölcsei

Ferenc Kölcsei

programator portal
0 comentarii

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *