Această secțiune a portalului conține filmări sau animații despre lilieci (“liliaclipuri”), elaborate de către organizații de profil în cadrul unor proiecte concrete, sau cu un simplu scop de educație și conștientizare. Similar, secțiunea conține interviuri cu tematica liliecilor, realizate de către canale media din România. Portalul Lilieci.ro  nu deține dreptul de autor asupra acestor materiale, dar am publicat acestea cu acordul autorilor. Vizionare plăcută!

Liliacul anului și linia fortificată Carol – Radio Târgu Mureș (22 aprilie 2017 – în Maghiară)

Am fost intervievați legat de rezultatul concursul “Liliacul anului” în România, și despre rezultatele proiectului EUROBATS legat de linia fortificată Carol, de către D-na Edith Bódizs de la Radio Târgu Mureș în data de 2 aprilie 2017.

Mulțumim!

Liliacul anului – Radio România Cultural (16 aprilie 2017)

Am fost intervievați legat de rezultatul concursului “Liliacul anului” în România, și despre lilieci în general, de către D-l Dan Stoica de la Radio România Cultural în data de 16 aprilie 2017, într-o frumoasă zi de duminică.

Mulțumim!

Liliacul anului – Radio Târgu Mureș (4 martie 2017 – în Maghiară)

Am fost intervievați legat de concursul “Liliacul anului” în România, și despre lilieci în general, de către D-na Edith Bódizs de la Radio Târgu Mureș în data de 4 martie 2017.

Mulțumim!

Conservarea liliecilor în clădiri

Scurt documentar elaborat în cadrul proiectului Conservarea pe termen lung a coloniilor de lilieci din mediul antropic prin implicarea comunităţilor locale, implementat de către Asociația pentru Protecția Liliecilor din România în perioada 2014-2016, și finanţat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Liliecii în Transilvania

Scurt documentar elaborat în cadrul proiectului LIFE08 NAT/RO/000504 Conservarea speciilor de lilieci în Munţii Pădurea Craiului, Bihor şi Trascău, implementat de către  Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor, în parteneriat cu Asociația pentru Protecția Liliecilor din România, și Institutul de Speologie Emil Racoviță în perioada 2010-2013.